Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

BIVŠA PRVAKINJA SVIJETA DONELA ZLATO IZ AUSTRIJE
Maja Sušić karatistkinja Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, osvojila je zlatnu medalju na veoma jakom karate takmičenju “Eurocup 2015″, održanom u subotu 2.maja 2015.godine u austrijskom gradu Mitersilu uz učešće 100 klubova sa oko 850 takmičara iz 22 države.

Maja je osvojila zlatnu medalju u borbama pojedinačno u seniorskoj konkurenciji (-55 kg).

Karatistkinja “Sloge” je izjavila da joj je ova medalja među najdražim do sada osvojenim, imajući u vidu da se radi o važnom I veoma jakom međunarodnom karate takmičenju u organizaciji WKF karate federacije.Pored takmičarskih aktivnosti, karatisti “Sloge” su obišli austrijske gradove, a posebno  se oduševili Alpama i prirodnim ljepotama Austrije.
Autor: Babić Radenko

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja