Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

ТРОФЕЈ РАКОВИЦЕ 2015

У БЕОГРАДУ, 01.11.2015. године, одржан је ВКФ турнир под називом Међународни карате турнир ”ТРОФЕЈ РАКОВИЦЕ 2015”, на којем је учествовало 525 спортиста из 25 клубова из Србије, Ц.Горе, РС,Словеније и БиХ.


Турнир је организовао Карате клуба ”Раковица-канон” Београд, а на овом турниру наступили такмичари карате клуба “Слога-Хемофарм” Добој и у изузетно тешкој конкуренцији остварили су следеће резултате :


  1. Момчичевић Андреа, бронзана медаља у борбама појединачно

  2. Тодоровић Божана, бронзана медаља у катама појединачно

  3. Ђурковић Давид, бронзана медаља у катама појединачно

  4. Ђекић Давид, бронзана медаља у катама појединачно

  5. Ђекић Никола, бронзана медаља у катама и борбама појединачно

  6. Гојић Даниела, бронзана медаља у катама појединачно

  7. Јеринић Иван, златна медаља у катама појединачноУ екипној конкуренцији највише успјеха имала је екипа кадеткиња у КК Слога у саставу Славуљица Ружица, Пејић Магдалена и Момчичевић Андреа, која је освојила златну медаљу у борбама екипно, док је друга екипа кадеткиња КК Слога у саставу Бодирога Теодора, Марушић Нина и Жигић Мирјана освојила сребрену медаљу у борбама екипно.

Екипа женских нада КК Слога у саставу Шућур Дајана, Јовановић Ана и Тодоровић Божана освојила је сребрену медаљу у борбама екипно.


Тренери Бојан Благојевић и Зоран Божановић, су задовољни постигнутим резултатима својих такмичара кад се узме у обзир веома јака конкуренција на поменутом такмичењу.

 

 

 

 

 

 

Аутор: Бабић Р.

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja