Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

16.MEĐUNARODNI KARATE TURNIR “DOBOJ OPEN 2015’’

U tehničkoj organizaciji Karate kluba “SLOGA-HEMOFARM”’ Doboj, a pod pokroviteljstvom grada Doboja i Ministarstva civilnih poslova BiH, u nedelju je 08.11.2015.godine u dvorani Srednjoškolskog centra u Doboju, održan 16.Međunarodni karate turnir ‘’DOBOJ OPEN 2015’’.

Takmičenje se odvijalo u katama pojedinačno i ekipno za sve uzrasne kategorije kao I borbama pojedinačno uz učešće  820 takmičara iz 40 karate klubova iz Srbije, Slovenije, Federacije BiH I Republike Srpske.

U ime domaćina sve sportiste, sportske radnike i poklonike ovog sporta pozdravio je g-din Branislav Žilić, predsjednik skupštine I jedan od osnivača KK “Sloga”Doboj.

Ispred KSRS se obratio Marinko Gvozden ujedno vrhovni sudija na takmičenju a ispred KS BiH se obratio predsjednik skupštine KSRS g-din Anto Krešić.

16.Međunarodni karate turnir je svečano otvorio zamjneik gradonačelnika Doboja  gospodin Dragan Vasilić.


Nakon završenog takmičenja saldirani su rezultati i proglašeni najuspješniji klubovi i pojedinci 16.MEĐUNARODNOG KARATE TURNIRA ‘’DOBOJ OPEN 2015’’  i dodjeljeni pehari, koje su ispred domaćina uručio predsjednik karate kluba ‘’Sloga-Hemofarm’’ g-din Nenad Paleksić.


Najuspješnijiniji klubovi na 16.Međunarodnom karate turniru

‘’DOBOJ OPEN 2015’’ su:


  1. KARATE KLUB ‘’ROMANIJA’’ PALE  (10 zlatnih, 4 srebrene I 7 bronzanih medalja)

  2. KARATE KLUB ‘’BUSHIDO’’ BANJA LUKA (8 zlatnih, 6 srebrenih I 9 bronzanih medalja)

  3. KARATE KLUB ‘’SINĐELIĆ’’ BANJA LUKA (6 zlatnih, 6 srebrenih I 10 bronzanih medalja)


Za najuspješnije pojedince proglašeni su:

U ženskoj konkurenciji Macanović Lejla , članica KK “Bošnjak” Konjic, sa tri zlatne bila je najuspješnija takmičarka turnira.


U muškoj konkurenciji Lukić Nikša , član KK “Bushido” Banja Luka, sa 2 zlatne medalja i jednom srebrenom medaljom.


Takmičenje je proteklo u fer i korektnom nadmetanju bez i jednog incidenta u veoma dobroj organizaciji  KK “SLOGA-HEMOFARM” Doboj.

 

 

 

 

Autor: Babić R.

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja