Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

VALENTINOVO OPEN 2016

Kojić Milan, takmičar Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, osvojio je srebrenu medalju u katama pojedinačno na 1.karate turniru” VALENTINOVO OPEN 2016, održanom 14.02.2016.godine u Tuzli.

“VALENTINOVO OPEN” je organizovan od strane Karate kluba “DO” Tuzla. Na ovom karate takmičenju učestvovalo je 33 karate kluba za koje je nastupilo oko 430 takmičara a među kojima su bila i dva takmičara našeg kluba kao i dvojica sudija.

“Trudio sam se da odradim kate što bolje, s obzirom da je prvo takmičenje u ovoj godini na kojem  nastupamo. Srebrena medalja, koju sam osvojio na ovom karate turniru, mnogo mi znači jer mi jača samopouzdanje na samom početku sezone” rekao je Kojić.

Ovim takmičenjem Karate klub ”Sloga-hemofarm” Doboj, je uspješno započeo novu takmičarsku polusezonu i u nastavku takmičarske polusezone, klub očekuje nastup na niz turnira u zemlji i inostranstvu kao i nastup na svim zvaničnim Prvenstvima RS i BiH.

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja