Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

PRVENSTVO BIH ZA SENIORE

Prvenstvo Bosne i Hercegovine za seniore po WKF pravilima, na kojem je učestvovalo 21 klub sa oko 100 takmičara seniora, održano je u Banja Luci 19.03.2016.godine, a u organizaciji KS BIH i KSRS i tehničkoj organizaciji Karate kluba ‘’Sinđelić’’ i ”16-a” Banja Luka, na kojem  su nastupili karatisti “Sloge-Hemofarm” i osvojili su nove medalje.

U seriji dobrih rezultata i uspjeha na početku takmičarske sezone, seniori i seniorke kluba nastavili su sa izvanrednim rezultatima i na prvenstvu BiH, te su postignuti sledeći rezultati:


Nedić Milan -  2 mjesto – u kategoriji borbe pojedinačno -60 kg

Ilić Nikolina – 2 mjesto – u kategoriji borbe pojedinačno -61 kg

Ilić Anđela – 3 mjesto – u kategoriji borbe pojedinačno – 68 kg


Ploskić Mladen, trener dobojskih karatista, rekao je da je svaka medalja osvojena na Državnom prvenstvu BiH, vrlo važna i da ga raduje što je Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj i ove godine dobio nove medalje na Prvenstvu BiH za seniore.

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja