Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

PULJANOVIĆ ZLATNI U AUSTRIJI


Neven Puljanović karatista Karate kluba “Sloga-Hemofarm” Doboj, a koji vježba u sekciji Osinja,  osvojio je zlatnu medalju na veoma jakom karate takmičenju “Eurocup 2016″, održanom u subotu 30.aprila 2016.godine u austrijskom gradu Zell am see,  uz učešće 100 klubova sa oko 850 takmičara iz 25 država.

Neven je osvojio zlatnu medalju u borbama pojedinačno u seniorskoj konkurenciji-laka kategorija

Karatista “Sloge” je izjavio da mu je ova medalja među najdražim do sada osvojenim, imajući u vidu da se radi o važnom I veoma jakom međunarodnom karate takmičenju u organizaciji WKF karate federacije.Pored takmičarskih aktivnosti, karatisti “Sloge” su obišli austrijske gradove, a posebno  se oduševili Alpama i prirodnim ljepotama Austrije.
Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja