Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

7.KARATE OPEN KUP ”USORA 2016”

8.maja 2016. godine, Usora je bila sedmi put domaćin održavanja karate takmičenja pod nazivom “KARATE OPEN KUP – USORA  2016″. Na takmičenju je učestvovalo preko 350 karatista iz 26 karate klubova.

Karate klub “Sloga-Hemofarm” Doboj na ovom takmičenju je nastupio sa takmičarima sekcije “Ljeskove Vode”, predvođenih sa trenerom Goranom Zečevićem kao i takmičarima sekcije ”Stanari” predvođenih trenerom Jasnom Milivojević i jednim dijelom takmičarima matične sekcije Doboj.
Većini takmičara iz ovih sekcija, bilo je ovo prvo takmičenje, ali to ih nije spriječilo da dođu do odličnih uspjeha, a nekima i do medalja.
“Vrijedno smo radili jedan duži period, došlo je vrijeme da se i karatisti ove sekcije počnu takmičiti i veoma sam srećan što je njihovo prvo takmičenje prošlo sa uspjehom koji nismo očekivali u ovoj mjeri , iako smo se potajno nadali medaljama. Prezadovoljan sam što se trud isplatio i što je na licima takmičara koje treniram zablistao osmijeh” rekao je trener Goran Zečević.
Medalje pojedinačno su osvojili:


Milivojević Uroš – zlatna medalja u katama

Đurković David – zlatna medalja u borbama

Strigić Marijana – srebrena medalja u katama

Karać Aleksa- srebrena medalja u borbama

Radić Marko – bronzana medalja u katama

Ristić Stefan – bronzana medalja u katama

Đurković David – bronzana medalja u katama

EKIPA DJEČAKA 12-13 god. – bronzana medlaja u katama

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja