Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karatisti “Sloge” najbolji sportisti

Na tradicionalnoj svečanosti u Centru za kulturu u petak, 25. februara, proglašeni su najbolji sportisti opštine Doboj u 2010. godini.

Titule su dodijeljene u seniorskoj i konkurenciji najperspektivnijih mladih sportista, a specijale nagrade su uručene i najboljim sportskim radnicima u protekloj sezoni.

Po odluci žirija, najbolja sportistkinja seniorka u 2010. godini je, po četvrti put zaredom, atletičarka Biljana Cvijanović, kojoj je ovo ujedno potvrda odličnog rada i razvoja. Kontinuitet uspjeha Cvijanovićeva je nastavila time što je osvojila brojne nagrade na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, a ova standardna državna reprezentativka neprikosnoveno drži naslove prvakinje Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. Zahvaljujući na nagradi, Biljana Cvijanović je istakla da će joj u 2011. imperativ biti ispunjavanje norme za OI u Londonu.

U muškoj konkurenciji, takođe po četvrti put, najbolji je karatista Mladen Ploskić, član KK “Sloga-Hemofarm”, koji je, nakon prošlogodišnje evropske bronze u pojedinačnoj i zlata u ekipnoj konkurenciji, te ranije osvojene dvije srebrne medalje na svjetskom prvenstvu, najavio svoju ambiciju da ove godine na svjetskom prvenstvu u Češkoj Republici osvoji zlato. Ploskić je dodao da se sve više okreće trenerskom radu sa mladim karatistima, te da mu je to način da dugi niz godina ostane u sportu kome je mnogo dao, ali i od koga je dobio mnogo radosti i zadovoljstva.

Titule najboljih u kategoriji perspektivnih mladih sportista osvojili su karatistkinja Maja Sušić i atletičar Vladimir Pejičić, a najbolji klub Doboja u 2010. godini je RK “Sloga”.

Nagrade za sportske radnike i entuzijaste dobili su karate trener Vladislav Milanović, trener reprezentacija RS i Srbije u sjedećoj odbojci Dragan Jokić Bekšo, fudbalski  trener Milorad Lukić, a specijalna nagrada za razvoj sporta u Doboju uručena je OO Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona. Nagradu za životno djelo dobio je dugogodišnji sportski radnik i rukometni sudija Jovo Popović, a posthumno je nagrada dodijeljena i legendi svjetskog i domaćeg rukometa Đorđu Lavrniću.

Orginalni izvor članka

Dajte komentar

HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god