Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

SAVA OPEN 2016

24.09.2016.godine u Brodu je održan tradicionalni karate turnir „SAVA OPEN“, a na kojem su učestvovala 22 karate kluba iz Srbije, Švicarske, Austrije, Slovenije i BiH, sa oko 350 takmičara u organizaciji Karate kluba ”Polet” Brod.

Takmičari „Sloge“ su u ekipnim i pojedinačnim kategorijama osvojili veliki broj medalja kako u pojedinačnoj tako i ekipnoj konkurenciji a što je na kraju donjelo veliki uspjeh i po ko zna koji put Karate klub ”Sloga-Hemofarm” je na ovom turniru zauzeo 1.MJESTO U GENERALNOM PLASMANU KLUBOVA.

I ovo takmičenje je pokazalo da takmičari kluba konstantno osvajaju pregršt medalja na svim turnirima na kojima klub nastupa.

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja