Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

2.ZVORNIK OPEN 2016

 

Dana 30.10.2016.godine u Zvorniku održan je 2. MEĐUNARODNI KARATE TURNIR ”ZVORNIK OPEN 2016” u organizaciji Karate kluba ”SENSEI ” iz Zvornika. Na takmičenju je nastupilo oko 450 takmičara iz 24 karate kluba iz Republike Srpske, FBiH i Srbije.

KK ”Sloga” IZ Doboja  je na ovaj turnir uputila mladu ekipu iz sekcije Ljeskove vode i nekoliko takmičara iz matične grupe oranž pojaseva iz Doboja, koji su ostavili dobar utisak, te ostvarili zapažen rezlultat.

U pojedinačnim nastupima osvojeno je ukupno 6 medalja i to:

 

  • Pjetlovic Zoran – srebrena medalja kate pojedinacno

  • Pantic Kristina – bronzana medalja

  • Jovic Darko – srebrena medalja

  • Dzosan Andrea – srebrena medalja
  • Morina Dardan – srebrena medalja
  • Stevanovic Vuk – srebrena medalja


Trener navedene sekcije Goran Zečević  je zadovoljan postignutim rezultatima i predviđa lijepu i uspješnu takmičarsku budućnost ovim sportistima jer se radi o talentovanim i vrijednim djevojkama i momcima.

 

 

 

 

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja