Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karatisti “Sloge” idu u Suboticu

U nedjelju 27.03.2011.godine, u Hali sportova u Subotici (Srbija),učešće na internacionalnom 12  Super Enpi karate Kupu uzeće i članovi Karate kluba “Sloga” Doboj.

Super Enpi karate Kup u organizaciji Karate kluba “Enpi” iz Subotice svake godine okuplja preko 1000 takmičara i svakako predstavlja jedan od važnijih sportskih događaja u gradu Subotica i šire.

Imajući u vidu da će na 12 Super Enpi karate Kupu,znanje ove borilačke vještine,predstaviti karatisti iz 11 zemalja,može se reći da ovo takmičenje spravom nosi naslov internacionalnog.

Takmičari Karate kluba “Sloga” Doboj,očekuju da se i ove godine kao i prethodnih godina, kući vrate sa osvojenim medaljama.

Nema komentarisanja.

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja