Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

PRVENSTVO RS ZA SENIORE

Prvenstvo Republike Srpske za seniore i seniorke je održano u subotu, 11.03.2017.godine u Zvorniku. Na takmičenju učešće je uzelo 20 klubova sa 100 seniora, koji su se natjecali u tehničkoj disciplini kate pojedinačno i ekipno i u borbama pojedinačno i ekipno.Najviše uspjeha na takmičenju imali su karatisti Karate kluba ”Sinđelić” iz Banja Luke.


Karate klub ”Sloga-Hemofarm” Doboj , je na seniorskom prvenstvu nastupio sa jednom takmičarskom Malinović Tijanom, koja je u konkurenciji seniorki -55 kg osvojila 2.mjesto.


Šef stručnog štaba Karate kluba ”Sloga-HEMOFARM” Boško Sušić zadovoljan je postignutim rezultatom i osvojenom medaljom i izrazio da je ovo seniorsko prvenstvo bilo ujedno i izborno takmičenje za ulazak u reprezentaciju BiH za predstojeće Balkansko prvenstvo u Čačku.

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja