Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

STEVANOVIĆ VUK ZLATNI U BANJA LUCI

Dana 26.03.2017. godine, u Banja Luci je odrzan 5-ti karate turnir pod nazivom “BUSHIDO BANJA LUKA OPEN 2017″ a u organizaciji karate kluba “Bushido” iz Banja Luke. Na takmicenju je nastupilo 1100 takmičara iz 70 klubova iz šest zemalja.

Na takmičenju je nastupilo 13 takmičara našeg kluba iz mlađih selekcija kluba a postigli su sledeće rezultate:


STEVANOVIĆ VUK osvojio je 1.mjesto – ZLATNA MEDALJA u katama pojedinačno u kategoriji dječaka 2007


ĐUKIĆ BARBARA osvojila 3.mjesto-BRONZANA MEDALJA u borbama u kategoriji nada -50 kg


Trener Bojan Blagojević koji je predvodio takmičare na pomenutom takmičenju je istakao odličan nastup Stevanović Vuka u kategoriji dječaka 2007.god. kate pojedinačno u čijoj kategoriji je nastupilo oko 50 takmičara te je Vuk ubjedljivim rezultatom u svih 5 kola pobijedio sa po 5:0 ,i zasluženo osvojio zlatnu medalju.Takođe je imao i dobar nastup i u borbama,međutim zbog nedostatka sportske sreće nije uspio doći do medalje.

Ovaj karate turnir je zasigurno postao jedan od najavjećih i najkvalitetnijih karate smotri u Republici Srpskoj i BiH a i sama organizacija turnira je bila na veoma visokom nivou, istako je trener Blagojević.

Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja