Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

VALENTINOVO OPEN 2018


Takmičenje održano dana 11.02.2018.godine , u Tuzli  pod nazivom Valentinovo 2018. u organizaciji Karate –Do, je bilo prvo takmičenje na kojem su nastupili takmičari kluba u ovoj godini. Na pomenutom takmičenju nastupilo naših takmičara  3, a na samom karate turniru koji je okupio veliki broj klubova i takmičara iz zemalja regiona nastupilo je ukupno 60klubova 860 takmičara  iz  6 država.
U veoma jakoj konkurenciji u pojeinačnoj konkurenciji jedini koji se domogao medalje je Jovanović Nikola brobe pojedinačno  dječaci 12 i 13 godina, koji je uspio da se okiti bronzanom medaljom, dok je takođe u borbama ekipno ekipa Sloge, dječaci 12 i 13 godina u sastavu (Đurković David,Jovanović Nikola i Milibojević Miloš), takođe okitili bronzanom medaljom.
S obzirom da je ovo prvo takmičenje u ovoj godini i da je sama faza priprema sportista za predstojeća takmičenja kao i prvenstva RS i BiH, trener ove selekcije Bojan Blagojević, je zadovoljan postignutim rezultatima i očekuje da će na narednim takmičenjima nastupiti veći broj perspektivnih sportista a najviše se sportisti spremaju za zvanična Državna prvenstva, istakao je trener Blagojević


Dajte komentar

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja