Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
  • POČETAK TRENINGA
  • RASPORED TRENINGA
  • UPIS NOVIH ČLANOVA
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
14045814_1244993548865623_7342825440107708085_n
HF logo 2018 god
KARATE KLUB ''SLOGA-HEMOFARM''DOBOJ, OD 19.05.2020.GODINE, NASTAVLJA RAD I TRENAŽNI PROCES SA SVIM GRUPAMA UZ PRIDRŽAVANJE MJERA ZAŠTITE. VIDIMO SE NA TRENINZIMA - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karate klub “Sloga” Doboj osnovan je 26. januara 1976. godine.

Za prvog predsjednika kluba izabran je Jovan Žilić iz Kostajnice, a za trenere Branislav Žilić i Nenad Gojković.

Klub je uspješno djelovao sve do maja 1992. godine, kada je zbog ratnih dejstava prestao sa radom. Međutim, glavni trener kluba Boško Sušić i sekretar kluba Ljubo Kuzmić su uz pomoć trenera Đukić Vlade, Vujić Dragana,Popović Milorada i Bjegojević Vojislava, organizovali održavanje Skupštine kluba na kojoj su izabrani predsjednik i sekretar kluba te imenovan šef stručnog štaba i treneri.

U periodu nakon toga,klub je doživio veliki uspon i nastavio sa osvajanjem odličija kao i prije 1992.  godine.

Okosnicu kluba čitavo vrijeme drži pomenuti trenerski sastav sa Boškom Sušićem na čelu.

Nešto kasnije, trenerskom sastavu se priključuje Milanović Vladislav, reprezentativac RS i dugogodišnji član kluba, koji je iza sebe imao odličnu takmičarsku karijeru.

U kasnijem periodu, na mjesto sekretara kluba imenovan je Tadić Bojan, takođe jedan od uspješnijih takmičara  i članova kluba.

Potrebno je pomenuti da se među najistaknutijim takmičarima kluba nalaze  Ploskić Mladen i Božanović Zoran koji su već pokazali dovoljno volje i znanja da vremenom nastave i sa trenerskim radom.

Do sada su takmičari našeg kluba osvajali medalje sa svih mogućih, domaćih i međunarodnih takmičenja i postajali republički, balkanski, evropski i svjetski prvaci u raznim kategorijama, disciplinama i nivoima.

Klub je vremenom, pored jezgra u samom gradu Doboju, razvio i rad 3 sekcije koje djeluju u njegovom sastavu a to su: “Rudanka”, “Petrovo” i “Osječani”.

Danas, Karate klub “Sloga-Hemofarm” broji oko 250 članova i jedini je klub u okruženju koji se, pored uspjeha u takmičarskom dijelu, može pohvaliti da ima svih šest visokoobrazovanih trenera.

O 35 godina dugom radu našeg kluba moglo bi se mnogo, mnogo pisati, ali to bi zaista bila tema istoričara.


HF logo 2018 god
HF logo 2018 god
grb doboja
HF logo 2018 god