Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Karate klub “Sloga” Doboj osnovan je 26. januara 1976. godine.

Za prvog predsjednika kluba izabran je Jovan Žilić iz Kostajnice, a za trenere Branislav Žilić i Nenad Gojković.

Klub je uspješno djelovao sve do maja 1992. godine, kada je zbog ratnih dejstava prestao sa radom. Međutim, glavni trener kluba Boško Sušić i sekretar kluba Ljubo Kuzmić su uz pomoć trenera Đukić Vlade, Vujić Dragana,Popović Milorada i Bjegojević Vojislava, organizovali održavanje Skupštine kluba na kojoj su izabrani predsjednik i sekretar kluba te imenovan šef stručnog štaba i treneri.

U periodu nakon toga,klub je doživio veliki uspon i nastavio sa osvajanjem odličija kao i prije 1992.  godine.

Okosnicu kluba čitavo vrijeme drži pomenuti trenerski sastav sa Boškom Sušićem na čelu.

Nešto kasnije, trenerskom sastavu se priključuje Milanović Vladislav, reprezentativac RS i dugogodišnji član kluba, koji je iza sebe imao odličnu takmičarsku karijeru.

U kasnijem periodu, na mjesto sekretara kluba imenovan je Tadić Bojan, takođe jedan od uspješnijih takmičara  i članova kluba.

Potrebno je pomenuti da se među najistaknutijim takmičarima kluba nalaze  Ploskić Mladen i Božanović Zoran koji su već pokazali dovoljno volje i znanja da vremenom nastave i sa trenerskim radom.

Do sada su takmičari našeg kluba osvajali medalje sa svih mogućih, domaćih i međunarodnih takmičenja i postajali republički, balkanski, evropski i svjetski prvaci u raznim kategorijama, disciplinama i nivoima.

Klub je vremenom, pored jezgra u samom gradu Doboju, razvio i rad 3 sekcije koje djeluju u njegovom sastavu a to su: “Rudanka”, “Petrovo” i “Osječani”.

Danas, Karate klub “Sloga-Hemofarm” broji oko 250 članova i jedini je klub u okruženju koji se, pored uspjeha u takmičarskom dijelu, može pohvaliti da ima svih šest visokoobrazovanih trenera.

O 35 godina dugom radu našeg kluba moglo bi se mnogo, mnogo pisati, ali to bi zaista bila tema istoričara.


HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja