Razglasi o www.KarateKlub-Sloga.info - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite
Poslednje vijesti
Ploskic-Mladen3
svjetski-sampioni
Hemofarm Logica
KARATE KLUB “SLOGA-HEMOFARM” DOBOJ, VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KARATEA.UPIS SE VRŠI U NOVOJ SALI, KOJA SE NALAZI U ULICI CARA DUŠANA (KOD TC ''SLAVULJICA), SVAKOG RADNOG DANA OD 18.00 do 21.00 ČASA I TRAJE DO 24.09.2019.GOD. Informacije na telefone 065/749-087. TRENIRAJTE SA NAMA I POSTANITE ŠAMPIONI !!!!!!! - Lajkujte naslov ispod ovog teksta i postanite članom naše Facebook stranice!

Poštovani takmičari!

Naš klub je započeo uspostavljanje elektronske baze podataka o ukupno postignutim rezultatima svakog svog  takmičara.

Rezultati će biti objavljeni i na našem web sajtu.

Sobzirom da se radi o velikom poslu, gdje je potrebno obraditi mnogo podataka  iz zadnjih desetak i više godina, potrebna nam je i vaša pomoć.

Naime, potrebno je da svaki takmičar elektronski popuni dva obrazca (Prijava svih osvojenih medalja i Prijava istaknutih pojedinačno ostvarenih rezultata) koji se nalaze ispod ovog teksta.

Da bi uspješno realizovali ove aktivnosti, priložili smo vam  i dva primjer-obrazca. Oni pokazuju kako treba popuniti prethodno pomenute obrazce.

Nakon što popunite obrazce, iste je potrebno dostaviti na E-mail adresu:   [email protected]

Nakon provjere tačnosti podataka, isti će biti objavljeni na web sajtu Karate kluba “Sloga” Doboj, na stranici određenog takmičara i uneseni u elektronsku bazu gdje će se ubuduće redovno ažurirati.

Za sve nejasnoće  možete postaviti pitanje na pomenutu E-mail adresu.

Pozdrav!

Karate klub “Sloga” Doboj


Jednim klikom na naslov koji odaberete, automatski preuzimate obrazac u određen folder na vašem računaru (obično je to Downloads). U nekim slučajevima će biti postavljeno pitanje gdje želite da smjestite obrazce.

PRIMJER Prijava svih osvojenih medalja

PRIMJER Prijava istaknutih pojedinačno ostvarenih rezultata

Prijava svih osvojenih medalja

Prijava istaknutih pojedinačno ostvarenih rezultata

HemofarmLogica
Modriča oil refinery
Brod rafinerija nafte
grb doboja